in

Carnaval pentru copii în Parcul Dumbrava, de 1 iunie

Pe data de 1 iunie, Parcul Dumbrava din Călărași este pregătit să deschidă porțile către un univers plin de fericire și amuzament, pentru micuții și adulții care doresc să redescopere magia copilăriei.

Primăria Municipiului Călărași și Consiliul Local invită călărășenii să participe la activitățile speciale organizate cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului.

Copiii sunt invitați să se costumeze în personajele lor preferate și să participe la “Carnavalul personajelor de poveste” ce va avea loc în incinta Parcului Dumbrava. Evenimentul va începe la ora 09:30 și se va încheia la ora 13:00, oferind astfel suficient timp pentru ca toți cei prezenți să se bucure pe deplin de această experiență de neuitat.

Micuții vor avea ocazia să întâlnească dinozaurii din Jurassic World, să se joace alături de personajele lor preferate din povești și să își întâlnească mascotele îndrăgite Disney.

Printre numeroasele activități pregătite pentru această sărbătoare, existp o oglindă foto magică, unde micuții și părinții vor putea captura și împărtăși amintiri prețioase.
De asemenea, o cabină video cu tehnologie 360 de grade le va permite să creeze videoclipuri interactive, pline de creativitate și distracție.

Un loc de joacă gonflabil va fi amenajat special pentru a oferi momente de recreere și divertisment celor mici.
Pictura pe față, competițiile, baloanele modelabile, jocurile, dansurile și cântecele interactive vor completa atmosfera plină de veselie și entuziasm din parc.

Punctul culminant al evenimentului va fi Parada personajelor Disney, care va aduce pe străzi farmecul și bucuria lumii animate.

Organizatorii au pregătit și o surpriză de final, care va fi cea mai interesantă parte a evenimentului.