in

„De 3 zile nu am somn”, noua piesă semnată Emilian și Theo Rose VIDEO

Emilian și Theo Rose țintesc spre un loc fruntaș în topul YouTube Trending cu piesa „De 3 zile nu am somn”. Single-ul are un sound pop comercial, având, așadar, șanse mari de a ajunge unul dintre hiturile sfârșitului de vară.

Colaborarea dintre Emilian și Theo Rose a apărut natural, de la o idee de piesă apărută după un pahar de vin. Refrenul piesei a fost filmat și uploadat de către Emilian pe TikTok, sound-ul înregistrând peste 25.000 de video-uri create.

„Piesa s-a născut în locul meu preferat, mansarda de acasă. Într-o seară mi-am turnat un pahar de vin și după câteva minute am început să scriu. Nu m-am mai îndrăgostit de ceva timp, așa că mi-am imaginat cum ar fi să se întâmple. M-am lăsat inspirat, iar în 30 de minute refrenul a fost gata. Energia pe care am simțit-o când ascultam refrenul era ceva ce nu puteam să descriu. Peste câteva zile o aveam în cap NON-STOP! Este o melodie simplă cu mesaj foarte clar care îți dă o energie aparte și te face să o cânți! Ba mai mult, ți-o iau picioarele din loc, nu prea poți să stai jos dacă o auzi”, afirmă Emilian.

Citește mai mult: www.infomusic.ro

Written by infomuntenia.ro

Fermierii din sectorul bovin primesc bani de la stat

Cupa României: Cu cine joacă Dunărea Călărași în șaisprezecimile de finală