Filmul săptămânii la Călărași: Valerian si orașul celor o mie de planete (vezi trailer)

21 – 27 iulie 2017, ora 17:00 și ora 20:00 – Valerian si orașul celor o mie de planete 3 D
Luni, 24 iulie 2017, nu este proiecție la ora 17:00

Regia:Luc Besson
Cu:Cara Delevingne, Dane Dehaan, Ethan Hawke,John Goodman, Clive Owen, Rihanna
Gen film: Acţiune, Aventuri, SF
Durata:129 minute
Premiera in Romania:21.07.2017

“Valerian și orașul celor o mie de planete” este noul film de aventuri SF al lui Luc Besson, legendarul regizor al unor filme care au făcut istorie, precum Leon, Al cincilea element, sau Lucy, și se bazează pe seria de benzi desenate-cult cu același nume, care au inspirat o generație de artiști, scriitori și cineaști.

În secolul 28, Valerian (Dane DeHaan) și Laureline (Cara Delevingne), formează o echipă pentru operațiuni speciale, însărcinată cu menținerea ordinii în teritoriile locuite de oameni.

Cei doi sunt trimiși de Ministerul Apărării într-o misiune în uimitorul oraș Alpha, o metropolă care e în expansiune continuă, și unde specii din toate colțurile universului și-au dat întâlnire pentru a împărtăși cu ceilalți cunoștințele, informațiile și cultura.

În centrul metropolei, însă, și-a făcut loc o forță întunecată și misterioasă care amenință existența pașnică a Orașului celor o mie de planete, iar Valerian și Laureline trebuie să pornească într-o cursă contracronometru pentru a identifica și anihila amenințarea, și pentru a proteja, astfel, Alpha, dar și viitorul Universului.

Unii au citit și asta: