in

De ce înşală bărbaţii ?

lacrimi

Adulterul a ajuns să fie ceva destul de obişnuit. Cifrele variază, dar media arată că un bărbat îşi înşală partenera cam de patru ori. Destul de mult, nu?! De ce este bărbatul infidel? Se discută despre fel şi fel de motive, dar un sondaj realizat de un site pentru întâlniri relevă cinci motive principale pentru care bărbaţii „calcă pe lângă”.

  • Dorinţa de schimbare. 42 dintre respondenţii de sex masculuin şi-au justificat  infidelitatea prin dorinţa de schimbare, nevoia de ceva nou.
  • Aventură. Unul din cinci bărbaţi spun că au avut o aventură… de dragul aventurii. Infidelitatea n-a fost nimic mai mult decât dorinţa de a verifica dacă puterea lor de seducţie mai funcţionează.
  • Rutina. Când rutina se instalează în interiorul căsnicie, frecvenţa raporturilro sexuale scade. Simplu. 19% dintre brăbaţi au răspuns că lipsa de sex în interiorul căminului este cauza infidelităţii lor.
  • Pur şi simplu. Înainte de a adormi, unii numără oi alţii fac socoteală cuceriririlor. 11% dintre bărbaţi şi-au recunoscut instabilitatea în materie de relaţii. Pur şi simplu astăzi vor ceva, mâine pe altcineva…
  • Călătoriile. 7% dintre subiecţii studiului spun că-şi iubesc partenera, dar călătoriile dese şi îndelungate i-au făcut să cadă uneori în păcat. N-au făcut altceva decât să valorifice oportunităţile.

Locuri de muncă în Danemarca pentru şoferi şi agricultori

Finanţare europeană pentru Bărăganul de Sud-Est