in

De ce Monica este ridzipoancă

ridziDupă ce a fost acuzată că a cheltuit în mod dubios mari sume de bani, Monica Iacob Ridzi – ministrul tineretului şi sportului a nimerit în alt scandal: Jurnalistul Cătălin Tolontan (Gazeta Sporturilor) o acuză pe Monica Ridzi că a acumpărat, cu bani publici, reclamă mascată la mai multe posturi naţionale de televiziune.

Adversarii politici nu puteau doar să-şi zâmbească mulţumiţi, în barbă, că imaginea Monicăi începe să aibă de suferit. Aşa că au zis să dea şi ei o mână de ajutor. Aşa a apărut site-ul web: http://www.ridzipoanca.org/

„Ridziponcul si Ridzipoanca sunt ultima treapta pe scara involutiei clasei politice din Romania. Am vrut sa intinerim clasa politica si am reusit. Am inlocuit vechea garda comunista cu oportunistii imberbi de tip nou, pentru care nu conteaza decat propria bunastare. Ne-am saturat sa fim luati de fraieri, ne-am saturat sa fim sfidati in fata.”

Acesta este mesajul cu care sunt întâmpinaţi vizitatorii site-ului. După care aceşti asunt îndemnaţi să lase un mesaj în care să spună „de ce Monica este o ridzipoancă şi trebuie să plece”.