De la cititori | Treziţi de clopotele Bisericii

biserica-calarasiUn cititor, deranjat de sunetul clopotelor de la una din bisericile din Călăraşi ne trimite o sesizare asupra acestui aspect şi întreabă dacă se poate face ceva.

“Buna ziua. Ati dori sa scrieti un articol despre biserica in constructie peste o fosta centrala de pe Aleea Bisericii?Aceasta bate clopotul zi de zi de foarte multe ori  timp de cateva minute . Cred ca multi oameni nu mai suporta zgomotul infernal care ii scoala dimineata din somn dar nu stiu ce sa faca. De parca zgomotul de la constructii nu e de ajuns ! Va rog frumos. Cineva trebuie sa intervina.”

Probabil că aceeaşi situaţie este întâmpinată şi de cetăţenii care au “norocul” să aibă biserica în faţa blocului. Poate că Poliţia intervine acolo unde un manelist dă muzică la tot cartierul, dar acolo unde “gălăgia” vine de la Biserică… păcătoşii se codesc să aplice legea în materie de “tulburarea liniştii publice”.

Unii au citit și asta:

2 Comentarii

  1. Trebuie sa recunosc ca nu este chiar placut sa te trezesti dis-de-dimineata duminica, dupa o noapte de sambata petrecuta cu prietenii, in bataile clopotelor… aaa! partea frumoasa e cu toaca de dinainte…
    Vecinu are dreptate… nu este singurul al carui somn este perturbat!

  2. duminica dimineata pe la ora 7 nu este deloc placut, chiar enervant, sa fii trezit de clopote…sunt credincios dar prea multe biserici pt un oras asa de mic…este la moda ca fiecare preot in parte sa aiba fiecare biserica lui

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*