De necrezut: Pentru ce renunţă bărbaţii şi femeile la sex

fara sex

Într-adevăr, numeroase studii au concluzionat faptul că există câteva aspecte pentru care oamenii tind să lase sexul în detrimentul a altceva care le face mai multă plăcere într-un anumit moment.

Printre aceste aspecte se numără somnul, telefonul sau complimentele, scrie “Huffington Post”.
1. Somnul. Un consiliu care se ocupă de problemele cauzate de lipsa de somn a descoperit că unii oameni preferă o nopate de somn zdravăn în locul unei nopți de dragoste.

2. Telefonul mobil. În mod oficial, americanii sunt dependenți de Iphone-urile lor. Publicația “Time” a scris în 2011 că, în urma unui studiu, 33% din cei intervievați au declarat că ar renunța la sex pentru o săptămână, dar nu ar renunța, sub nicio formă, la telefon pentru aceeași perioadă de timp.

3. Șunca prăjită. Știm că este delicioasă, mai ales când este puțin crocantă, dar merită să renunți la sex pentru ea? Potrivit Canada.com, 43% din canadieni au spus că “DA”.

4. Mâncarea. Un studiu din 2012 arată că 43% din femei ar fi dispuse să renunțe la sex, dar nu și la mâncarea lor preferată.

5. Internetul. Intel a realizat în 2008 un studiu și a descoperit că 46% din femei ar renunța la sex pentru două săptămâni, însă nu ar accepta să nu fie conectate la internet în tot acest timp. În schimb, doar 30% din bărbați ar accepta abstinența în defavoarea internetului.
Citeste tot aici: http://www.dcnews.ro/

Unii au citit și asta: