Cinema Călărași: De ziua Artei Cinematografice, aflăm „Secretul Fericirii” (vezi trailer)

În săptămâna dedicată educației, Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași derulează proiectul „7 ZILE – 7 ARTE”, având motto-ul „Shakespeare a creat lumea în șapte zile”.

Pornind de la conceptul că arta nu modelează doar conduitele, ci oferă o diversificare a trăirilor personale, stimulând dezvoltarea inteligenței emoționale, empatia și abilitățile de comunicare, proiectul 7 zile 7 arte încearcă să atragă și să implice cât mai mulți călărășeni, de la preșcolari până la seniori, atât pe scenă cât și în sală, pentru că a exclude arta din educația unui copil este sinonim cu a exclude educația din creșterea unui copil.

Vineri, 5 octombrie 2018, de ziua dedicată artei cinematografice, are loc proiecția filmului pentru copii „STRADA SPERANȚEI” – 3D (variantă dublată). Filmul începe la ora 10:30, în sala Cinema Cinema 3D/2D Călărași.

În cursul serii, la ora 18:00, aceeași sală găzduiește lansarea filmului „SECRETUL FERICIRII”. Vor fi prezenți regizorul și actorul Vlad Zamfirescu, dar și producătorul de film Cristina Dobrițoiu.

Filmul îl prezintă pe Tom, care îşi împinge soţia şi amicul în situaţii mai mult decât absurde, căutând să-i facă să dezvăluie secrete bine păzite. Astfel, cei doi prieteni descoperă că fericirea cuiva este posibilă doar dacă altcineva este nefericit. Pentru că resursele de fericire sunt limitate.

Din distribuție fac parte Vlad Zamfirescu, Theo Marton și Irina Velcescu.

Unii au citit și asta: