Declaraţie de presă PDL Călăraşi: “Dacă nu taci, rişti să dai în prostie! Acest lucru însă nu este cunoscut şi de organizaţia PSD Călăraş”

Uneori este bine să taci! Dacă nu taci, rişti să dai în prostie! Acest lucru însă nu este cunoscut şi de organizaţia PSD Călăraşi.

După ce au pus mână de la mână cu partenerii din Uniunea Socialist-Liberală pentru a trece bugetul Consiliului Judeţean şi au respins amendamentul PDL cu privire la prioritizarea cheltuielilor şi alocarea celor aproximativ 17 miliarde lei pentru finalizarea lucrărilor la Secţia de Chirurgie a Spitalului Judeţean şi nu pentru un al doilea cinematograf 3D, organizaţia PSD vine cu un comunicat halucinant, desprins din scenarii SF.

Este SF pentru ca organizaţia PSD recunoaşte ca guvernul PDL face ceva! Guvernul alocă bani pentru un cinematograf 3D la Călăraşi şi asta este recunoscut de către PSD!

Prostia vine după aceea, când PSD nu ştie unde au fost alocaţi cei 17 miliarde lei.

Stimati socialişti PSD, banii nu au fost alocaţi de Consiliul Judeţean pentru cinematograful Orizont, pentru simplul fapt că cinematograful Orizont nu este în patrimoniul Consiliului Judeţean şi acesta nu poate investi banii proprii în obiective ce nu-i aparţin! Poate avea PSD oricât de multe iniţiative şi demersuri pentru schimbarea destinaţiei  banilor alocaţi de Consiliul Judeţean pentru cinema Orizont, pentru că nu va obţine nici un sfanţ! Pentru simplul fapt că banii, cei 17 milarde lei, nu au fost alocaţi cinematografului de la Orizont! Daca şi-ar fi întrebat propriul  vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, probabil ar fi aflat răspunsul corect!

Numai după ce au votat la unison în Alianţa Socialistă PNL-PSD, PSD-ul a aflat de problemele de la Spitalul Judeţean! Şi tot după ce au votat prost, işi dau seama că suma alocată de Guvern pentru un cafe-cinematograf 3D este de zece ori mai mică decât cea alocată de Consiliul Judeţean, cu voturile lor, pentru un scop similar. Îşi dau, în sfârşit, şi ei seama cât de ineficient cheltuieşte Consiliul Judeţean banii. Îşi dau seama şi că nu au fost informaţi!  Dar nu cumva este şi PSD-ul în alianţa care conduce de aproape 3 ani judeţul?

În final, PSD invită forţele politice la o analiză responsabilă pentru indentificarea celor mai bune oportunităţi de investiţii cu impact real asupra vieţii călărăşenilor! HALUCINANT!!  După ce ei votează prost, ne invită pe noi la responsabilitate!

Ne adredsăm stimaţilor PSD-işti, comunicându-le că noi suntem responsabili, tocmai de aceea am sesizat Instituţia Prefectului cu faptul că Bugetul Consiliului Judeţean, pe care ei l-au votat, nu a fost supus dezbaterii publice conform legii şi a fost votat şi de către consilieri incompatibili sau în conflict de interese!

Iar dacă vor să arate că sunt responsabili, îi rugăm să susţină proiectul de Hotarare de rectificare a bugetului Consiliului Judeţean, depus de către consilierii PDL, prin care propunem realocarea celor 17 miliarde lei la Spitalul Judeţean.

Şi poate, data viitoare nu vor mai vota aşa cum li se indică, poate vor şi gândi atunci când ridică mâna!

Stelian Fuia

Preşedinte PDL Călăraşi