Dedeman în Călărași: Va fi amenajat un nou sens giratoriu

Dedeman, cel mai mare business antreprenorial românesc şi cel mai mare jucător de pe piaţa de bricolaj, va deschide un magazin și în Călărași.

Investiția Dedeman este sprijinită de Primăria Municipiului Călărași pe tot parcursul perioadei de autorizare.

Primarul Daniel Drăpgulin informează cetățenii că Dedeman va amenaja și un sens giratoriu la intersecția Șoselei de Rocadă cu Prel. București, proiectul acesta armonizându-se cu proiectul de modernizare a străzii București, pentru care Primăria a obținut finanțare europeană prin Programul Operațional Regional de aproape 11 milioane de euro.

Posturile scoase la concurs pentru Dedeman Călărași sunt: consultant vânzări, agent securitate incinte, stivuitorist, casier, tehnician service și inchirieri scule, șofer profesionist, dispecer monitorizare, receptioner marfă, economist, referent livrari la domiciliu și referent economic. Pentru fiecare din posturi, se poate aplica direct pe site-ul Dedeman: recrutare

Dedeman este afacerea de succes a doi antreprenori romani care, începând cu anul 1992, au dezvoltat lanțul de retail cu materiale de construcții și produse pentru amenajări interioare de tip Do-It-Yourself (DIY), destinat celor ce doresc să-și construiască și să-și amenajeze căminul. În prezent, are 51 de magazine în întreaga țară.

Unii au citit și asta: