Delia Rus, despre “Fericire / Chip de chin” VIDEO

Delia Rus continuă seria poveștilor romantice printre randurile celui mai nou single – Fericire/Chip de chin.

“Este piesa care m-a facut să īmi dau seama cāt de mult īnsemni. Cred ca a durat maxim 20 de minute să o scriu, īmi amintesc doar că īmi era frică, pentru că eram prea fericită. Primele trei versuri au venit instant, doar te-am lăsat să vad ce spui tu despre noi, pe cānd credeam că lumea ta-i un basm și o fericire. Practic n-am spus nimic despre noi, ce era de spus?

E despre cum era un chin să nu te am și alte bazaconii, despre amintiri ce nu le aveam, despre un viitor ce nu ne aparține, iar prezentul putea să ne lase și el oricand. Azi nu mai īnseamnă același lucru. Azi mă bucur că mi-am scris “Fericire” pe maletă, īn caz că răman doar cu chinul.” – Delia Rus

O față inocentă cu multe povești de spus, Delia profită de īncă o oportunitate de a-și pune sufletul pe foaie īntr-o piesă ce vorbește despre stările ce ne cuprind atunci cānd ne īndrăgostim de o persoană nouă și despre dualitatea dragostei, care poate reprezenta atāt fericirea, dar și punctul maxim de chin.

“Fericire/Chip de chin” este piesa unui īnceput spus spre final. Ador faptul că a fost concepută īntr-o intimitate, chitara trasă īntr-o zi de primvara, ajunsă la mine īn dormitor īntr-o dimineață, produsă īntr-o noapte de vară, fiecare om lucrānd singur, fiecare īnțelegānd din ea ce a vrut.” – Delia Rus

2017 a fost un an important pentru Delia, marcat de debutul la MMA, cāt și la radio. Iar apoi de evenimente precum: cel mai recent single ‘’Inimi străine’’, colaborarea cu Karo și Doddy, ce a depășit de 10 milioane de vizualizări īn doar cāteva luni și alăturarea la proiectul Iwonder, al fundației Ringier. Cel mai recent single – Ochii la mine – a fost lansat la finalul lunii aprilie 2018, īn colaborare cu Tranda.

Una dintre cele mai autentice artiste din noua generație, Delia īmbină o fața inocenta cu un storytelling modern ce au dat naștere unor piese precum “Daca pleci”, “Inimi Straine”, “Ochii la mine” și acum “Fericire / Chip de chin”.

Unii au citit și asta: