Dosar penal / La volan, fără permis de conducere

În noaptea de 05/06 august 2017, polițiști din cadrul Postului de Poliție Belciugatele au oprit în trafic, pe DJ 402, un autoturism condus de un tânăr de 19 ani din localitate, care nu posedă permis de conducere.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică, polițiștii l-au fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație alcoolică de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital, unde a refuzat să-i fie recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În noaptea de 05/06 august 2017, polițiști din cadrul Secţiei 5 de Poliţie Rurală Gălbinaşi au depistat pe raza comunei Plătăreşti un autoturism condus de un tânăr de 30 ani, din Bucureşti, care nu posedă permis de conducere.
În autovehicul de afla și fratele acestuia, un bărbat de 37 ani, din București, proprietarul mașinii, care i-a încredințat-o pentru a o conduce pe drumul public.

Polițiștii au demarat cercetările în cauză sub aspectul infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și încredințarea unui vehicul spre a fi condus de o persoană care nu posedă permis.

În noaptea de 05/06 august 2017, polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Dor Mărunt au depistat pe raza localității Dor Mărunt un autoturism al cărui conducător auto nu a oprit la semnalul oamenilor legii.
Acesta și-a continuat deplasarea și a abandonat mașina, conducătorul auto fiind identificat ulterior în persoana unei tinere de 26 ani, care nu posedă permis de conducere.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

Unii au citit și asta:

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*