in

Deputat C. Bîrcă: PSD este pregătit să intre la guvernare

PSD este pregătit să intre la guvernare, a transmis deputatul Constantin Bîrcă. Parlamentarul social-democrat din Călărași a explicat că PSD are soluții care să scoată țara din criză:

„PSD își asumă guvernarea, din acest moment. Trebuie să ne asumăm trecerea țării noastre prin criza politică, cea sanitară și criza economică. În această perioadă, specialiștii de la nivelul conducerii PSD au avut tot felul de întâlniri cu reprezentanți din domeniul sănătății, al educației, cu liderii confederațiilor sindicale și cu toți cei implicați în bunul mers al țării noastre. Ca program de guvernare, au reieșit cele 100 de măsuri pe care PSD le impune partenerilor de guvernare, PNL și UDMR.”- a declarat deputatul Constantin Bîrcă.

Parlamentarul social-democrat s-a referit și la măsurile din domeniul gestionării pandemiei de Covid-19: „Soluțiile pe care PSD vrea să le introducă în programul de guvernare ar fi testarea în masă a populației, mă refer aici la testarea săptămânală a elevilor din școli, testarea cu teste gratuite, puse la dispoziție de statul român, nu doar a elevilor, ci și a cadrelor didactice. De asemenea, medicii de familie au nevoie ca sfera atribuțiilor lor să fie lărgită, astfel încât să participe și dânșii, cu cunoștințele pe care le au, pentru a trece de această pandemie.”

„PSD Călărași va trebui să meargă la conducerea PSD cu propuneri ferme, pentru că anul trecut PSD Călărași s-a clasat pe locul 5 în topul fruntașilor PSD. Proiectele care au avut succes, dar care au fost oprite de actuala guvernare, trebuie reluate, continuate și, de ce nu, să venim și cu alte proiecte care să aducă un plus agricultorilor”, a adăugat deputatul PSD Călărași.

Written by infomuntenia.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Senator N. Cionoiu: Avem nevoie de măsuri urgente pentru a facilita accesul copiilor la educație!

La zi: 5 noiembrie – curiozităţi, aniversări