in

Deputatul Boabeş nu vrea să fie ce a fost Tărăcilă

dumitru-boabes-psd-calarasiDeputatul Dumitru Boabeş, preşedinte interimar al organizaţiei judeţene Călăraşi a PSD, a declarat, astăzi, că nu este interesat să candideze pentru funcţia supremă de conducere în această organizaţie.

Boabeş a fost numit preşedinte interimar al organizaţiei PSD, după ce Doru Ioan Tărăcilă a renunţat la această funcţie şi la calitatea de membru PSD pentru a putea fi numit în postul de prefect al judeţului Calarasi.

Liviu Muşat, vicepreşedinte al PSD Călăraşi spune că este prematur să se pronunţe dacă este interesat sau nu de funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene, dar, în orice caz, va sprijini un candidat tânăr, care să „deschidă această organizaţie”.

Despre tinereţe a vorbit şi Dumitru Boabeş, spunând că cei din generaţia sa ar trebui să facă un pas înapoi, pentru a lăsa oameni tineri, cu alte mentalităţi, să reprezinte şi să dezvolte partidul.

www.infomuntenia.ro

La Biserica din “Mircea Vodă” (Călăraşi) – piersici de vânzare

Sărbătoare la Lehliu Gară: Jean de la Craiova, Andreea Bănică, Laurenţiu Duţă, Andreea Bălan, Proconsul, Geo da Silva, Bordo…