in ,

Deputatul Coarnă a depus două plângeri penale împotriva unui secretar de stat în Guvernul Câțu

Premieră în Parlament. Deputatul Dumitru Coarnă a sesizat Parchetul împotriva fostului secretar general al CSM. Deputatul Dumitru Coarnă a menționat, pentru Ziarul de Investigații, că a sesizat Parchetul în cazul fostului judecător George Șerban, cel care a ocupat funcția de secretar general al CSM și care a fost numit secretar de stat în Ministerul Justiției în timpul Guvernului Cîțu.

„Rar mi-a fost dat să văd un judecător, președinte de Tribunal, cum suspendă ședința , scoate judecătorul din sală și indică judecătorului  soluția din dosar”, a menționat Dumitru Coarnă pentru Ziarul de Investigații.

„Am înaintat două plângeri penale și am formulat interpelare către Ministerul Justiției și premierul României. Un om cu asemenea probleme nu poate fi numit secretar de stat în Ministerul Justiției, în opinia mea. Plângerile sunt consistente, am atașat probe. E grav că din funcțiile pe care le-a deținut/deține îi face pe oamenii pregătiți, iubitori de adevăr, să plece din sistem. Nu am făcut-o pentru mine, ci pentru noi, Justiția ne privește pe toți”, a precizat deputatul Dumitru Coarnă.

Written by infomuntenia.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

haiti

La zi: 2 decembrie – curiozităţi, aniversări

Desene animate despre magie, la Cinema Călărași (vezi trailer)