in

Deputatul Damian a fost întors la PSD de remuşcări

Întors la PSD după ce a părăsit partidul în urmă cu două luni pentru a se alătura Grupului Parlamentar al Independenţilor iniţiat de ministrul Gabriel Oprea, deputatul Ioan Damian a ţinut să se întâlnească şi cu presa pentru a explica motivele acţiunilor sale.

Deputatul a reamintit că motivul plecării din PSD a fost dorinţa de a-i putea ajuta pe primarii şi cetăţenii din colegiul nr. 2 Călăraşi, din postura de membru al unui partid de Opoziţie acest lucru fiindu-i practic imposibil.
Damian a motivat, acum, întoarcerea la PSD prin faptul că independenţii sunt priviţi de PDL cu aroganţă

Suspectat că plecarea sa din PSD a fost cauzată de interese mult mai pământeşti decât cele declarate, deputatul Damian a ţinut să precizeze: “Pentru mine, personal, n-am cerut nimic şi n-am dorit nimic.” Damian a dezminţit şi faptul că ar fi solicitat un post de secretar de stat pentru fiul său.”

Acum, Damian spune că intră pe uşa din faţă a PSD, arătându-se hotărât să muncească alături de acest partid, fără să se mai lase furat de promisiuni venite din afara partidului. Parlamentarul întors la PSD se arată sceptic faţă de reuşita unui npu partid politic, iniţiat de indendenţii lui Gabriel Oprea. “Nu cred că oamenii, al ora de faţă, ar putea primii cu speranţă şi  bună credinţă o nouă formaţiune politică, dată fiind lehamitea generală faţă de politică.”

Într-o scrisoare adresată ministrului Gabriel Oprea, deputatul Ioan Damian încearcă să-şi motiveze decizia întoarcerii alături de PSD, spunând: “… ştiu că raiul politic nu există dar mai ştiu că acest gest trebuie să-l fac acum pentru a-i putea privi în ochi pe călărăşeni şi mai ales pentru a mă ierta pe mine însumi.”