Deputatul Daniel Florea a donat computere pentru elevii Colegiului Economic Călăraşi

calculatoare colegiul economic

Deputatul PSD din Colegiul 1 Călăraşi, Daniel Florea a participat, miercuri, 24 aprilie, alături de primarul municipiului Călăraşi, Daniel Ştefan Drăgulin la seminarul „Fiecare copil are nevoie de un profesor. Profesori bine pregătiţi pentru toţi copiii” din cadrul Campaniei Globale pentru Educaţie, seminar desfăşurat la Colegiul Agricol „Sandu Aldea”.

În discursul său, Daniel Florea a făcut referire la cele 11 lecţii de viaţă oferite de Bill Gates, desprinse dintr-un discurs pe care celebrul om de afaceri l-a tinut in fata unor elevi de liceu. El a scos în evidenţă faptul că sentimentul de automulţumire şi învăţăturile “corecte” din punctul de vedere al politicilor educaţionale au creat o generaţie de copii care nu au deloc noţiunea de realitate şi despre felul în care realitatea aceasta i-a destinat eşecului în lumea reală. „Gândiţi-vă că experienţa şcolară este unică. Asimilaţi cât puteţi de la profesorii voştri. O să vă prindă bine în viaţă toate aceste învăţăminte” a spus, printre altele, deputatul Florea.

După amiază, Daniel Florea s-a întâlnit cu câţiva elevi din cadrul Colegiului Economic Călăraşi, înscrişi în proiectul „Firmele de exerciţiu”, onorându-şi astfel promisiunea lansată cu puţin timp în urmă de a dona 4 computere, necesare pentru desfăşurarea în condiţii optime a activităţilor şcolare. La eveniment au participat directorul instituţiei, prof. Iulian Bobeică şi prof. Mariana Brişan (coordonator de proiect), Daniel Florea oferindu-le elevilor, pe lângă cele 4 computere şi o imprimantă color, donaţia fiind estimată la 7.400 de lei. „Le-am promis că-i voi ajuta şi mi-am onorat promisiunea. Vă mulţumesc pentru căldura cu care m-aţi primit şi vă asigur că oricând veţi găsi în mine un sprijin de nădejde” a spus Daniel Florea elevilor.

deputat Florea la Colegiul economic

Unii au citit și asta: