Deputatul Daniel Florea, din nou la marginea organizaţiei PSD Călăraşi

Daniel Florea PSD Calarasi

După ce la alegerile în urma cărora Dan Şova a devenit preşedinte al PSD în aprilie 2013, deputatul Daniel Florea a pierdut cursa pentru funcţia de vicepreşedinte, iar în iarna acestui an a ratat şi şansa de a fi susţinut de liderii naţionali ai partidului pentru preluarea conducerii organizaţiei judeţene, parlamentarul nu a mai avut curaj să se înscrie într-o nouă luptă politică.

Aşa se face că Daniel Florea nu a mai dorit să intre într-o nouă competiţie, nici măcar pentru a ocupa o funcţie de vicepreşedinte, semn că parlamentarul a început să priceapă că nu este suficient să vrea ci mai trebuie să fie şi…vrut la Călăraşi. Florea a ales să transmită un mesaj de unitate în cadrul PSD Călăraşi, fostul PDL-ist venit la social-democraţi spunând că doreşte să muncească pentru partid fără să fie interesat de nici o funcţie politică.

Joi, 24 iulie, în cadrul Conferinţei judeţene extraordinare, călărăşeanul Dan Cristodor a fost ales, cu unanimitate de voturi, preşedinte al Organizaţiei Judeţene Călăraşi a PSD.

Unii au citit și asta: