Deputatul Florea, Mădălin Voicu şi Nicolae Păun la dezbatere pentru prevenirea abandonului şcolar în Călăraşi

abandon scolar

Pe 7 noiembrie, la Şcoala nr. 7 din Călăraşi a avut loc un atelier de lucru pe tema abandonului şcolar, care au participat reprezentanţi ai şcolii, IPJ Călăraşi, Direcţia pentru Protecţia Copilului, CJRAE Călăraşi şi reprezentanţi ai comunităţilor de romi.

În urma dezbaterilor s-a concluzionat că pentru prevenirea şi reducerea fenomenului de abandon şcolar trebuie întreprinse acţiuni concertate la care să contribuie mai multe instituţii.

Astfel, deputatul de Călăraşi Daniel Florea a iniţiat organizarea unui atelier de lucru pe tema abandonului şcolar, care să se desfăşoare la Călăraşi, la sediul Inspectoratului Şcolar Judeţean, joi, 14 noiembrie.

Pe lângă reprezentanţii autorităţilor locale, la întâlnire şi-au anunţat prezenţa şi mai mulţi parlamentari cu atribuţii şi activitate în domeniu:

-deputat Florin Iordache, Presedinte Comisia pentru Munca si Protectie Sociala- Camera Deputatilor
-deputat Angel Tilvar, Presedinte Comisia pentru Invatamant, Stiinta, Tineret si Sport- Camera Deputatilor
-deputat Madalin Voicu
-deputat Nicolae Paun
– Decebal Fagadau, Vice-primar Municipiul Constanta, pentru a împărtăşi bunele practici cu privire la sprijinul persoanelor defavorizate.

Unii au citit și asta:

1 Comentariu

  1. Oare de vina, pentru ca nu mai exista motivatia scolara, nu sunt de vina si cadrele didactice? Acestea nu-si mai dau interesul pentru ca elevii nostri sa asimileze, consolideze informatia. De ce intotdeauna sunt acuzati numai copii? Cine ii modeleaza si invata pe copii? Tot copii sau adultii? Unde este adevarata problema: la copii sau adulti?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*