Deputatul Fuia (PDL): „Mă simt în Opoziţie”

deputat Stelian FuiaDeputatul de Călăraşi, Stelian Fuia crede că în momentul de faţă, România se află într-o criză politică. Deşi toată lumea vorbeşte de alianţa de la guvernare, formată din PDL şi PSD, deputatul PDL-ist spune că nu se simte deloc ca şi cum ar fi la Putere.

„Când se fac consultări şi văd în sală că într-o parte se strâng deputaţii de la PSD, PNL şi UDMR, eu, ca parlamentar PDL, mă simt în Opoziţie.”- a declarat deputatul Stelian Fuia.

www.infomuntenia.ro

Unii au citit și asta:

2 Comentarii

  1. Asa cum ati castigat domnia voastra mandatul de deputat ma simt magulit ca ganditi in asemenea jargon pesedist-penelist , nu de alta dar baietii -smecheri cu pricina stiu sa aleaga plantele de amestecurile incrucisate. Va simtiti in opozitie?pai la cata putere aveti domnia voastra credeti ca e nevoie de guvernare doar pedelista?Organizati echipe de colectarea voturilor in toata tara si veti fi singur la guvern ….sa vedeti beleaua dracului cand va fi Obada ministru -secretar de stat la Lili sub pod, in final va urez” succesuri si esece”la viitoarele alegeri la primaria Fundulea

  2. Uite inca un complexat. Asta, palangeanu, cred ca si-a facut in scop in viata in a-l roade invidia de ce face Fuia….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*