in

Derută: Unii PDL-işti de la Călăraşi nu sunt convinşi că Stelian Fuia a plecat din partid

Declaraţie cel puţin interesantă a noului secretar-general al PDL Călăraşi, fostul prefect Emil Muşat, care a mărturisit că el nu a văzut demisia din partid a lui Stelian Fuia, deputat din colegiul 4 despre care se zvoneşte că ar putea candida din partea partidului Forţa Civică.

În plus, Emil Muşat spune că deputatul nu a anunţat în plenul Camerei Deputaţilor demisia din cadrul PDL, chiar dacă pe site-ul personal Stelian Fuia are o postare în care scrie: „Am decis sa demisionez din PDL, partidul sub umbrela caruia a inceput activitatea mea politica, pentru a contribui, impreuna cu fermieri din toate zonele tarii, la coagularea unei platforme politice agrariene. “

Întra-adevăr, pe site-ul Camerei Deputaţilor, la detalii privind situaţia parlamentarului Stelian Fuia se precizează că acesta ar fi membru al PDL şi al grupului parlamentar PDL.

Interesant este că în luna iunie a acestui an, deputatul  Stelian Fuia s-a referit  la cei care se gândesc să caute adăpost către partidele care au câştigat alegerile şi care se află acum la guvernare: „Dacă au stat aici când a fost bine şi când nu mai este bine pleacă… avem mai multe uşi pe care se poate pleca. Rămâne aici cine vrea să ducă mai departe organizaţia, partidul, greutăţile.”