Derută: Unii PDL-işti de la Călăraşi nu sunt convinşi că Stelian Fuia a plecat din partid

Declaraţie cel puţin interesantă a noului secretar-general al PDL Călăraşi, fostul prefect Emil Muşat, care a mărturisit că el nu a văzut demisia din partid a lui Stelian Fuia, deputat din colegiul 4 despre care se zvoneşte că ar putea candida din partea partidului Forţa Civică.

În plus, Emil Muşat spune că deputatul nu a anunţat în plenul Camerei Deputaţilor demisia din cadrul PDL, chiar dacă pe site-ul personal Stelian Fuia are o postare în care scrie: „Am decis sa demisionez din PDL, partidul sub umbrela caruia a inceput activitatea mea politica, pentru a contribui, impreuna cu fermieri din toate zonele tarii, la coagularea unei platforme politice agrariene. “

Întra-adevăr, pe site-ul Camerei Deputaţilor, la detalii privind situaţia parlamentarului Stelian Fuia se precizează că acesta ar fi membru al PDL şi al grupului parlamentar PDL.

Interesant este că în luna iunie a acestui an, deputatul  Stelian Fuia s-a referit  la cei care se gândesc să caute adăpost către partidele care au câştigat alegerile şi care se află acum la guvernare: „Dacă au stat aici când a fost bine şi când nu mai este bine pleacă… avem mai multe uşi pe care se poate pleca. Rămâne aici cine vrea să ducă mai departe organizaţia, partidul, greutăţile.”

Unii au citit și asta: