in

Deschiderea noului an şcolar la Liceul Teoretic “Mihai Eminescu”

Taracila deschiderea anului scolar

Prefectul judeţului Călăraşi, Doru Ioan Tărăcilă a participat luni, 14 septembrie, la deschiderea noului an şcolar la Liceul Teoretic “Mihai Eminescu”. “Simt o mare bucurie că mă aflu, în această zi specială, aici, la dumneavoastră. Este liceul la care am învăţat şi eu dar şi cei doi copii ai mei” şi-a început discursul prefectul Tărăcilă în faţa elevilor, profesorilor şi părinţilor.

“Mesajul meu sincer către toţi elevii şcolilor şi liceelor din judeţul Călăraşi este următorul: Bine aţi venit, din nou, la şcoală! Domnilor profesori le transmit doar atât: Munca dumneavoastră este cea care influenţează destine. Pentru mine fiecare dintre dumneavoastră este o valoare care trebuie convertită în valori. Mult succes tuturor şi rezultate deosebite” a mai declarat prefectul Tărăcilă.

La festivitatea de deschidere a noului an şcolar 2009-2010, pe lângă direcţiunea liceului, au mai participat prof. Eugenia Ioniţă, inspector de limba şi literatura română care a dat citire mesajului conducerii Ministerului Educaţiei, Cercetării şi Inovării şi Răzvan Meseşeanu, consilier local PSD.

Călăraşi | 50.000 de elevi au început şcoala

Mircea Geoană la Călăraşi: „Sunt alături de primarul dumneavoastră şi de toţi călărăşenii”