“Din respect pentru români, pentru credinţă şi pentru tradiţii nu merg la hramuri şi la hore”

Crin Antonescu 27 octDin respect pentru români, pentru credinţă şi pentru tradiţii, candidatul PNL la preşedinţia României, Crin Antonescu,  nu merge la hramuri şi la hore, ca domnii Băsescu şi Geoană. Liberalul, ce deruleaza o altfel de campanie,  doreste să-i asculte pe oameni, să se poarte cu decenţă şi cu bun-simţ faţă de ei.

Nu sunt nici slab, nici timid, nici lipsit de încredere. Când am fost desemnat pentru această funcţie şi am acceptat nu am făcut-o din lipsă de ceva mai bun, ci din convingerea că eu pot fi un preşedinte civilizat şi corect al României. Da, am pretenţia că eu sunt fundamental diferit faţă de Traian Băsescu şi Mircea Geoană pentru că în aproape 20 de ani de politică nu am minţit, nu am fost ipocrit, am recunoscut şi limite şi greşeli, şi ale mele şi ale partidului. Am pretenţia, în faţa lui Băsescu şi a lui Geoană, că eu sunt cinstit şi ei nu, în orice accepţiune am lua acest cuvânt” a declarat Crin Antonescu.

În toate localităţile prin care a trecut pana acum candidatul PNL i-a invitat pe oameni la vot şi i-a sfătuit să aibă încredere că votul lor contează şi poate schimba destine. Destinele românilor care vor să-şi crească decent copiii, în România, nu în Spania sau Italia.

Unii au citit și asta: