dinCalarasi.ro a devenit infoMuntenia.ro

infomuntenia

Portalul de ştiri apărut în 2009 şi devenit cunoscut cititorilor cu numele „dinCalarasi.ro” a câştigat pariul pe care l-a pus cu sine însuşi: a devenit un reper pentru informaţia din Călăraşi, a fost citat, în repetate rânduri, de mass-media centrală, a câştigat încrederea şi respectul cititorilor săi.

Acum, suntem în faţa unei noi provocări. Dorim ca cititorii noştri să primească mai multe ştiri nu numai din judeţul Călăraşi, ci din întreaga zonă a Munteniei.
Chiar dacă discuţiile despre regionalizare şi o nouă împărţire administrativă a ţării nu vor deveni realitate, nevoia de informare şi interesele socio-economice ale populaţiei ne obligă să obţinem şi să distribuim informaţia într-un alt context, să luăm în calcul că, în realitate, graniţele judeţelor au dispărut de mult timp.

De aceea avem nevoie de un portal de ştiri care să nu se limiteze numai la judeţul Călăraşi. Cititorii din Călăraşi vor avea acces la informaţie din întreaga regiune a Munteniei. Acesta este motivul pentru care dincalarasi.ro a devenit infoMuntenia.ro. Portalul de ştiri infoMuntenia.ro vă va furniza ştiri şi informaţii diverse din Argeş, Brăila, Buzău, Călăraşi, Dâmboviţa, Giurgiu, Ialomiţa, Ilfov, Prahova, Teleorman si Bucureşti.

Vom păstra parteneriatele pe care le avem cu instituţii de presă locale şi naţionale, vom da mâna în noi prietenii, vom colabora, mai departe, cu agenţii economici, rămânem deschişi pentru noi propuneri.

Unii au citit și asta: