Dinulescu: “Eu nu-i plâng pe funcţionarii publici. Dacă nu le convine, să se ducă în mediul privat!”

Liderul PDL Calarasi, Marian Dinulescu, cataloghează drept demagogice declaraţiile opoziţiei care vorbeşte de „uiderea poporului” şi „puşcăria foamei”, făcând referire la măsurile de austeritate luate de Guvernul României, care prevăd, printre altele, micşorarea cu 25% a salariilor din sectorul bugetar şi cu 15% a pensiilor.

Marian Dinulescu crede că funcţionarii publici nu vor avea chiar atât de mult suferit, iar cui nu-i convine nu are decât să plece şi să se angajeze în altă parte: „Eu nu-i plâng pe funcţionarii publici şi pe cei care lucrează în administraţie. Chiar nu-i plâng deşi fac şi eu parte dintre ei. Dacă nu le convine, să se ducă în mediul privat! Acesta este bugetul pe care-l are România în momentul de faţă.

Cui nu-i convine, să se ducă în mediul privat, să-şi facă prăvălia lui, să-şi facă societatea lui, să fie director, paradirector, ministrul societăţii lui. Deocamdată, acesta este bugetul pe care-l are România la ora actuală.

Dinulescu a admis, în schimb, că o categorie grea încercată de măsurile guvernului este cea a pensioanarilor.

Unii au citit și asta:

2 Comentarii

  1. bai,*****, ai ajuns tu sa spui ce sa faca oamenii, vai de gogosile tale!

    —————————————————————————————–

    *AVERTISMENT! Mesaj editat de un administrator. Vă rugăm să comentaţi la obiect, legat de conţinutul prezentat în material. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului materialului, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse altor persoane sau celorlalţi cititori care au postat un comentariu se va sancţiona prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta, sau de a accesa site-ul nostru, prin blocarea IP-ului folosit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*