in

Dinulescu nu vrea să împartă ciolanul puterii cu dezertorii din PSD şi PNL

În urmă cu mai puţin de o săptămână vă informam că la Călăraşi, situaţia PDL a devenit chiar delicată, după ce fostul senator PNL Vasile Nedelcu şi fostul deputat PSD Ioan Damian revendică o serie de funcţii în instituţiile deconcentrate, în schimbul sprijinului parlamentar pentru guvernul PDL.

Liderul PDL de la Călăraşi, Marian Dinulescu a devenit în această săptămînă extrem de explicit cu ce le-ar da independenţilor: „Dacă putem să nu le dăm nimic, nu le dăm nimic. Pot să audă şi independenţii… Vom vedea, până la urmă mergem la Bucureşti pentru arbitraj dacă nu ne înţelegem.”

Marian Dinulescu s-a arătat nemulţumit că acum democrat-liberalii trebuie să împartă puterea cu cei care, până mai ieri, erau contracandidaţi partidului aflat la guvernare: „Cel puţin din punctul nostru de vedere, de când ne-am apucat să facem puţină politică, ne ţinem de tarlaua noastră aici, că a fost bună sau rea, că am fost în Opoziţie sau la guvernare… ne-am văzut de drumul nostru. Ce se întâmplă acum cu independenţii este o gogoaşă umflată, care dacă se va face partid şi schimbăm un ministru probabil că vor fugi toţi ca potârnichile.”.