in

Dinulescu şi toţi consilierii PDL au părăsit şedinţa de Consiliu judeţean Călăraşi, înainte de jumătate

Marian Dinulescu a parasit sedinta de Consiliu judetean CalarasiMarian Dinulescu, liderul PDL Călăraşi, a acuzat astăzi executivul Consiliului judeţean Călăraşi că a politizat repartizarea banilor pentru primăriile din judeţ. După ce mai mulţi primari PDL s-au plâns că la rectificarea de buget, care s-a discutat astăzi în şedinţa de Consiliu judeţean, au primit bani insuficienţi ori că n-au primit deloc, Dinulescu a încercat să-i convingă pe vicepreşedinţii Dan Drăgulin (PNL) şi Liviu Vârtejanu (PSD) că banii trebuie repartizaţi după alte criterii.

Văzând că iniţiativa sa nu i-a convins pe consilierii PSD şi PNL, Marian Dinulescu s-a ridicat şi a părăsit sala, fiind imediat urmat de toţi consilierii PDL. Liderul PDL a declarat în drum spre ieşire: „Nu vreau să particip la o repartizare pe criterii politice  a banilor.”

Şi primarul municipiului Călăraşi, Nicolae Dragu, a spus că banii sunt repartizaţi pe criterii politice, deşi este membru PNL. Dragu este nemulţumit că municipiul Călăraşi a primit doar 7 miliarde de lei vechi la rectificare, în timp ce necesarul ar fi fost cel puţin dublu.

www.infomuntenia.ro