in

Dinulescu vrea bani de la fostul prefect

După ce în urmă cu două săptămâni a fost eliberat din funcţia de vicepreşedinte al Consiliului judeţean Călăraşi, deşi nici nu apucase bine să-şi ia în primire funcţia după ce Curtea de Apel Bucureşti hotărâse că eliberarea din aceeaşi funcţie a lui Daniel Drăgulina fost legală, liderul PDL, Marian Dinulescu, spune că se pregăteşte să se adreseze, din nou Justiţiei.

Consilierii PSD, alături de cei ai PNL, au hotărât, în urmă cu două săptămâni, ca Marian Dinulescu să fie eliberat din funcţie, iar în locul său să fie pus liberalul Daniel Drăgulin. Dinulescu spune că se va adresa Justiţiei, însă n-a putut prezenta motivele pe care le va invoca în următorul proces, mărturisind că de acest caz se ocupă avocatul său.

Marian Dinulescu a mai precizat că se pregăteşte să-l acţioneze în instanţă pe fostul prefect, Lilian Ostropel, care s-ar face vinovat, în opinia liderul democrat-liberal de imposibilitatea de a-şi ocupa funcţia de vicepreşedinte al Consiliului judeţean, după ce consilierii hotărâseră numirea sa, în luna ianuarie 2009. Dinulescu spune că va solicita ca fostul prefect să-i achite salariul pe care ar fi trebuit să-l ia vreme de 10 luni la Consiliul judeţean.

Călăraşi: Gripa porcină a închis o şcoală întreagă

Deputatul Fuia nu vrea în Guvern