Diplome de apreciere pentru instituțiile din Călărași implicate în lupta Covid-19

Joi, 26 august 2021, a avut loc o ședință a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Călărași, unde a fost prezentat Raportul de Evaluare a Activității desfășurate în semestrul I al anului 2021.

Prefectul Valentin Barbu a oferit diplome de apreciere reprezentanților instituțiilor din prima linie a luptei cu COVID-19: Unitatea de Primiri Urgențe, Spitalul Județean Călărași, Serviciul de Ambulanță Județean, Spitalul Municipiului Oltenița, Inspectoratul de Jandarmi Județean, Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră, Direcția de Sănătate Publică, Inspectoratul de Poliție și Inspectoratul pentru Situații de Urgență.

În mesajul adresat, Barbu a reiterat recunoștința pentru toate sacrificiile, efortul depus și calitatea umană deosebită a celor care acționează, dincolo de chemarea datoriei, pentru a răspunde prompt în momentele de cumpănă din viața semenilor.

De asemenea, prefectul a precizat că este nevoie de accelerarea vaccinării în județ, pentru că este cea mai sigură cale pentru a încetini această pandemie, intrată acum în valul patru.

Unii au citit și asta: