Director nou la Centrul Cultural Judeţean Călăraşi

După o bună perioadă de timp în care postul de manager a fost vacant în urma demisiei lui Liviu Anghel, Centrul Cultural Judeţean va avea o nouă conducere. În urma examenului organizat la începutul acestei luni, postul de manager al Centrului Cultural Judeţean a fost câştigat de Radu Dinulescu, care a deţinut, până de curând, funcţia de director al Teatrului de Marionete din Arad.

Radu Dinulescu, originar din judeţul Ilfov, are 57 de ani şi este de formaţie actor. A absolvit Institutul de Artă Teartală şi Cinematografică, Secţia regie teatru şi film tv în anul 1980, iar activitatea sa profesională îl recomandă pentru această funcţie de conducere a Centrului Cultural Judeţean. Radu Dinulescu a primit Premiul UNITER în 1984, marele premiu Avignon, iar în anul 2006, a fost regizor şi scenarist al filmului de animaţie 3D numit “Cernozaurii”, film realizat în SUA.

(sursa: Evenimentul de Călăraşi)

Unii au citit și asta:

1 Comentariu

  1. Erratum: filmul “Cernozaurii” nu a fost inca realizat si probabil nu va fi niciodata. Fiti amabili doamnelor si domnilor jurnalisti calarasteni si nu inghititi pe nemestecate toate gogosile pe care vi le serveste Radu Dinulescu, gogosi de care aradenii s-au saturat pana peste cap in cei 3 ani cat dumnealui a condus Teatrul de Marionete Arad (pe care, alaturi de alti cativa dinozauri din compartimentul administrativ, l-a anihiliat literalmente, insitutia incetand sa mai existe chiar la finele mandatului sus-numitului). A, inca ceva: premul avignonez a fost acordat de presa locale (nu de cea de specialitate!). “Marele” premiu nu exista la un targ de teatru cum e festivalul Avignon OFF.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*