in

Doi bărbați din Călărași, ajunși la închisoare

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au depus în penitenciar un bărbat în vârstă de 45 de ani, condamnat la închisoare.

La data de 17 noiembrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei din cadrul Secției 6 poliție Rurală Grădiștea au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de instanță, pe numele unui bărbat în vârstă de 45 de ani, din comuna Dorobanțu, județul Călărași.

Acesta a fost condamnat la 1 an, 6 luni și 20 de zile de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia.

În aceeași zi, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și Secției 8 poliție Rurală Tămădău Mare, cu sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de instanță, pe numele unui bărbat în vârstă de 32 de ani, din comuna Sărulești, județul Călărași.

Acesta a fost condamnat la 5 ani, 4 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de viol și act sexual cu un minor.

Written by infomuntenia.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inspecția Muncii: Verificări inopinate la brutării din Călărași

Covid-19, Călărași: Doar 12 cazuri în ultimele 24 de ore