in

Doi violatori criminali au fost reţinuţi de Poliţia Călăraşi

catuse Politia Calarasi infractiuniCercetările efectuate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Călăraşi, delegaţi de procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Călăraşi, au condus la identificarea lui I. MĂDĂLIN de 19 ani, din Comuna Unirea, Judeţul Călăraşi, suspect de omor, comis în data de 23 noiembrie a.c. asupra lui B. VARVARA de 59 ani, din aceeaşi localitate, anunţă Biroul de Presă al IPJ Călăraşi.

Femeia a fost găsită decedată, întinsă pe podea, cu o cravată în jurul gâtului. Concluziile medico-legale au arătat că moartea a fost violentă şi s-a datorat asfixiei mecanice prin ştrangulare.
Suspectul a fost reţinut pentru 24 ore, urmând ca astăzi, 26 noiembrie, să fie prezentat Tribunalului Călăraşi cu propunerea de arestare preventivă.

Prin extinderea cercetărilor, s-a constatat faptul că I. MĂDĂLIN şi B. DINEL de 41 de ani, din Comuna Unirea, sunt suspecţi de viol, comis în noaptea de 15/16 septembrie a.c., când au pătruns în locuinţa victimei, B. VARVARA, pe care au agresat-o şi au întreţinut raporturi sexuale, fără consimţământul acesteia.
Şi faţă de B. DINEL s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore, suspectul urmând să fie prezentat astăzi Judecătoriei Călăraşi cu propunerea de arestare preventivă.