in ,

Doi morţi şi patru răniţi grav într-un accident pe şoseaua Drajna – Slobozia

Un grav accident de circulaţie s-a produs ieri, în judeţul Călăraşi, în afara comunei Dragalina, pe şoseaua dintre Drajna şi Slobozia. În urma accidentului, două persoane au murit şi patru au suferit răni grave.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Călăraşi, subinspector Ramona Tudor, explică cum s-a produs accidentul: Ieri la ora  13:10, în timp ce conducea autoturismul marca Opel Corsa pe D.N. 21, Km 102+700, în afara Comunei Dragalina, Judeţul Călăraşi, pe fondul efectuării unei manevre neregulamentare de depăşire a autoturismului marca Dacia 1310, autoturismul Opel condus de N. RAMONA de 24 ani, din Municipiul Galaţi, a pătruns pe sensul opus de deplasare, unde a intrat în coliziune frontală cu autoturismul marca Skoda Octavia, condus regulamentar de R. BOGDAN de 31 ani, din Municipiul Bucureşti.

Din accident a rezultat decesul conducătorului auto, N. RAMONA şi a lui I. NICU-VIRGIL de 28 ani, din Galaţi, pasager în autoturismul Opel Corsa, precum şi rănirea gravă a lui S. DAN de 21 ani, F. CLAUDIU de 21 ani, ambii Galaţi, pasageri în autoturismul Opel Corsa, a lui R. BOGDAN şi C. CARMEN – NICOLETA de 33 ani, din Bucureşti (conducător auto, respectiv pasagera din autoturismul Skoda).

Autoturismele implicate în accident au suferit avarii astfel: în proporţie de 90% Opel Corsa, 70%  Skoda Octavia şi 10% autoturismul Dacia (acroşat în timpul accidentului).

N. RAMONA, conducătorul autoturismului Opel poseda permis de conducere categoria B din anul 2004. În cauză continuă cercetările pentru stabilirea tuturor condiţiilor producerii accidentului.

La faţa locului s-au deplasat un echipaj de descarcerare şi un echipaj SMURD din cadrul Secţiei de pentru descarcerarea şi acordarea primului ajutor persoanelor implicate în accidentul rutier.