in ,

Doi oameni au murit de frig în judeţul Călăraşi

Temperaturile scpzute din ultime zile au făcut deja două victime în judeţul Călăraşi. Ziua de sîmbătă a fost una nefastă pentru doi bărbaţi din Dor Mărunt şi Ştefan Vodă, care au fost găsiţi îngheţaţi.

Postul de poliţie Dor Mărunt a fost sesizat în ziua de 23 ianuarie a.c., în jurul orei 11.00, de către A. MIHALACHE de 29 ani, din Comuna Dor Mărunt, Sat Pelinu, Judeţul Călăraşi, cu privire la faptul că vecinul său, I. IONEL, de 51 ani, este decedat în zăpadă la circa 2 Km de localitatea Pelinu, pe D.C. 29, anunţă Biroul de Presă alIPJ Călăraşi.

Cu ocazia deplasării la faţa locului, s-a constatat că I. IONEL se afla decedat în zăpadă, pe D.C. 29, ce face legătura între D.N. 3A şi Satul Pelinu, iar în urma examinării cadavrului, nu au fost constatate urme de violenţă pe corp sau membre.
În aceeaşi zi, la ora 16.14, agenţii Postului de poliţie Ştefan Vodă au fost sesizaţi de către A. VASILE de 60 ani, din Comuna Ştefan Vodă, cu privire la faptul că S. ALEXANDRU de 50 ani, din aceeaşi localitate, a fost găsit decedat în incinta fostei brutării a Comunei Ştefan Vodă.

Echipa operativă, deplasată la faţa locului, a găsit cadavrul lui S. ALEXANDRU, constatând că cele sesizate se confirmă; un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Călăraşi i-a efectuat manevre de resuscitare, constatând decesul, precizează purtătorul de cuvânt al IPJ Călăraşi, Subinspector Ramona Tudor. S-a constatat şi că locul unde se adăpostea victima frigului nu avea nicio sursă de încălzire.

Cele două trupuri neînsufelţite au fost transportate la Secţia de medicină legală Călăraşi în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzelor exacte ale deceselor.

Maternitatea de la Călăraşi rămâne închisă

Dragalina, jud. Călăraşi: Şi-a omorât fratele după ce l-a înjunghiat cu un cuţit