Doru Ioan Tărăcilă a anunţat că va candida pentru preşedinţia PSD Călăraşi

Doru Ioan Tărăcilă ar putea candida pentru preşedinţia organizaţiei judeţene Călăraşi a PSD. Ieri, supărat că nu i s-a permis să participe la şedinţa Biroului Permanent al PSD, fostul senator i-a anunţat pe colegii săi, înainte să plece că vor trebui să ia în considerare, de acum încolo, şi candidatura sa pentru preşedinţia PSD Călăraşi.

Pe blogul său, Doru Ioan Tărăcilă descrie întâmplarea: “Se anunțase vizita d-lui Liviu Dragnea la Călărași și mulți sperau fie intrarea în normalitate fie așezarea apăsată a capacului pe oala Psd-istă ce dă în clocot. Nu a fost să fie însă așa. Colegii din Delegația Permanentă au decis că invitații (???) să nu asiste la dezbateri și democratic au fost invitați afară. Am înțeles că la aceste reuniuni (!!!) pot asista doar candidații, motiv pentru care am declarat ritos că dacă pentru a ști ce măsuri se iau în partidul al cărui membru fondator sunt, să-mi fie luată în considerare candidatura la funcția de Președinte al Organizației Județene.”

Surse din cadrul PSD Călăraşi spun, însă, că membrii Biroului Permanent hotărâseră prin vot ca lucrările şedinţei să se desfăşoare fără prezenţa participanţilor. Deşi invitată de către preşedintele Dumitru Boabeş nici deputat Oana Mizil nu a fost lăsată să asiste la întâlnirea Biroului Permanent.

Doru Ioan Tărăcilă nu a putut fi contactat pentru a clarifica situaţia.

Unii au citit și asta: