Dragalina: A intrat cu BMW-ul în stâlp, apoi a fugit

Secţia de Poliţie Rurală Dragalina a fost sesizată prin SNUAU 112 în ziua de 13 iulie a.c., ora 11.29, despre faptul că un autoturism a intrat într-un stâlp, pe care l-a distrus.
Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că C. Gabriel, de 31 ani, a condus autoturismul marca BMW, pe strada Garoafei, din comuna Dragalina, şi, pe fondul consumului de alcool, a pierdut controlul volanului, maşina intrând într-un stâlp de electricitate, pe care l-a secţionat de la bază.

După producerea evenimentului, conducătorul auto a părăsit locul accidentului, fiind găsit pe raza localităţii. Poliţiştii au constatat că acesta nu posedă permis de conducere şi prezenta o concentraţie alcoolică de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ca urmare a evenimentului în care a fost implicat, acesta nu a suferit vătămări corporale şi a refuzat examinarea medicală.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere din culpă, conducere fără permis şi cu o alcoolemie peste limita legală.

sursa: Biroul de Presă al IPJ Călăraşi

Unii au citit și asta: