in

Dragoș Coman îi sfătuiește pe tineri să se implice: “Numai din interior se pot schimba lucrurile”

“Vreau ca tinerii să nu mai plece din județul Călărași. Mă voi concentra pe această problemă, pentru că o consider foarte gravă.” – a declarat, la Antena 1 Călărași, viceprimarul municipiului Călărași, Dragoș Coman. Cel mai tânăr viceprimar al Călărașiului spune că se va implica să ofere soluții indiferent dacă va mai ocupa sau nu o funcție în administrația publică locală. Dragoș Coman crede că orice primar ar trebui să se păstreze deschis către soluțiile venite din partea comunității.

Întrebat dacă este interesat de o candidatură pentru funcția de primar al municipiului Călărași, Coman a răspuns că este important ce cred cetățenii municipiului, înscrierea pe o listă de candidați nefiind suficientă.

“Nu sunt deținătorul tuturor adevărurilor”- a mărturisit Dragoș Coman, care a recunoscut că se sfătuiește foarte des cu mai mulți oameni cu privire la problemele comunității. Viceprimarul Coman spune chiar că are un grup de 30 de tineri cu care se consultă, rămânând deschis către oricine are o idee constructivă pentru Călărași.

Interesat de toate măsurile care pot duce la creșterea nivelului de trai al călărășeanului, Coman spune că pe lângă investițiile în infrastructură socială și de drumuri, municipiul Călărași trebuie să devină și mai atractiv pentru investitorii privați.

Conștient că mai ales tinerii sunt prea puțini interesați de politică, Dragoș Coman, explică de ce este important ca aceștia să se implice: “Îi sfătuiesc pe tineri să se implice politic. Obligatoriu. Pentru că numai din interior se pot schimba lucrurile. Din exterior, doar vorbind cu televizorul nu ai să schimbi nimic. De acasă, doar cu discuții în familie nu schimbăm societatea.”

Despre viitoarele alegeri, Dragoș Coman spune că și-ar dori ca prezența la vot să fie mai mare, cetățenii să-și asume responsabilitatea și să voteze așa cum cred ei că este mai bine. Pe de altă parte, viceprimarul nu ar fi de acord cu votul obligatoriu, opinând că “votul trebuie să fie un drept, nu o obligație.”

Lucruri interesante despre viața ta

Pot fi cumpărate bilete la meciul Dunărea Călărași – Gaz Metan Mediaș