Dragoş Coman – pedepsit de Iliuţă pentru că nu l-a sprijinit pe Dragu

Dragos Coman si Vasile Iliuta

Abia numit de conducerea centrală a partidului la cârma PDL Călăraşi, deputatul Vasile Iliuţă se pregăteşte să facă primele greşeli tactice: din comitetul de organizare a alegerilor interne a fost îndepărtat chiar preşedintele Organizaţiei de Tineret.

Vasile Iliuţă îi reproşează lui Dragoş Coman că nu l-a sprijinit, în campania electorală de la Locale, pe fostul primar Nicolae Dragu: „Dragoş Coman e un om foarte supărat, supărat şi pe el. Dragoş Coman trebuie să-şi revizuiască atitudinea şi faţă de el şi după aceea, dacă vrea, să vină în echipă. Am avut o discuţie cu el, am avut câteva reproşuri. Trebuie să-şi dea seama cu ce echipă merge, el nu e în echipă la noi, dar e în toate echipele. I-am spus că dacă vrea să vină în echipa mea să nu mai facă greşelile pe care le-a făcut, în special lipsa de susţinere a lui Nicu Dragu. A vrut consilier local, a fost pe lista de consilieri judeţeni, iar el nu a susţinut candidatul ARD.”

Dragoş Coman a emis un comunicat de presă în care explică de ce nu l-a putut sprijini pe Dragu şi că alege să rămână alături de noul preşedinte al PDL Călăraşi, Vasile Iliuţă: „ Am considerat atunci că şi acum că oraşul meu natal avea nevoie de o schimbare de management şi asta a dus la poziţionarea mea într-o antiteză cu poziţia anumitor membrii ai partidului care şi-l doreau pe domnul Nicolae Dragu în continuare la conducerea Călăraşiului.”

Vasile Iliuţă declară că Dragoş Coman nu face parte din noua echipă desemnată să reorganizeze partidul, în schimb, fostul primar de la Vâlcelele spune că-l va păstra aproape pe fostul deputat Stelian Fuia, cel care anul acesta a pierdut toate alegerile, lipsa de implicare ducând la situaţia în care mulţi primari PDL să se depărteze de partid.

Dragoş Coman spune că vrea să pună, mai departe, umărul la întărirea PDL şi că în structurile de conducere ale partidului trebuie să acceadă persoane capabile: „Ca membru ce a investit multă muncă şi suflet în organizaţia din care fac parte, mi-aş permite să precizez faptul că este nevoie de o analiză foarte atentă legată de structura ce va fi desemnată să conducă acest partid şi totodată centrată pe acei membri care au adus Partidul Democrat Liberal în poziţia pe care se situează astăzi în preferinţele electoratului.”

Unii au citit și asta: