in

Dragu despre cartierul Dumbrava: „Nici o instanţă nu va aproba demolarea”

cartierul-dumbrava-calarasiProprietarii căsuţelor construite ilegal pe terenul administrat de Fundaţia pentru Tineret Călăraşi, în imediata vecinătate a Parcului Dumbrava, pot sta liniştiţi. Primarul municipiului Călăraşi, Nicolae Dragu crede că „Nici o instanţă din România nu va aproba să demolăm nişte lucruri făcute… mai ales că majoritatea sunt tineri”.

Acelaşi primar Dragu a recunoscut în emisiunea „Local Kombat” realizată de Marius Lotrea la Radio Voces Campi că, după lege, Primăria trebuie să-i acţioneze în judecată pe cei care au construit ilegal în Dumbrava.

„Conform legii, eu trebuie să procedez la acţionarea în judecată a fiecărui cetăţean care şi-a construit casă acolo. Dar nu este moral. Majoritatea sunt tineri acolo. Că au profitat câţiva acolo… care au consolidat cu beton, cu BCA… Dar majoritatea şi-au făcut şi ei, din sărăcie, acolo…”- declară primarul Nicolae Dragu.

Deşi un raport întocmit la solicitarea prefectului Doru Ioan Tărăcilă arată că imobilele „de vacanţă” din Dumbrava sunt construite ilegal, primarul crede că le poate aduce în legalitate prin intervenţii asupra Planului Urbanistic General.

Pe acelaşi subiect citiţi şi:

Primăria Călăraşi trebuie să demoleze “cartierul Dumbrava”

Raportul Tărăcilă | Soluţia pentru cartierul „Dumbrava”: Buldozerul!

www.infomuntenia.ro