in

Drăgulin denunță presiuni politice, dar acceptă că sunt posibile și erori

Foc și pară este primarul PNL Daniel Drăgulin pe social-democrații de la Călărași. Primarul îi bănuiește pe aceștia de amestec în plângerea în contencios pe care prefectul George Iacob a făcut-o împotriva a două hotărâri adoptate de Consiliul Local. Prin imposibilitatea de a pune în practică hotărârile atacate, Primăria trebuie să stopeze o serie de investiții și lucrări printre care și cea de stârpire a țânțarilor.

Poate am greșit și noi, că e omenește. Cine nu greșește?! Culmea e că pentru împrumutul bancar aceeași modalitate pe care am avut-o acum am avut-o și la primul împrumut bancar și nu s-a întâmplat nimic. De asemenea rămân un pic interzis, mai erau șase zile până la expirarea celor 6 luni, perioadă în care cei de la Prefectură ar fi putut să facă contestație…  Și taman în ultimele 6 zile au făcut contestație pe o problemă care, după părerea mea, putea fi evitată, fie printr-o discuție prealabilă… Contractele semnate au devenite nule de drept. În momentul în care au atacat în instanță, acea licitație este nulă. Și trebuie să reluăm toată procedura. Nu-i nici un fel de problemă, avem la dispoziție bani care vor fi folosiți pentru tratamentul de dezinsecție.” – declară primarul Daniel Drăgulin.

Primarul crede că din calitatea sa de președinte al Comsiei pentru situații de urgență, prefectul ar fi trebuit să se arate mai înțelegător față de problema țânțarilor. Liberalul crede că este victima unor presiuni de natură politică, presiuni care influențează hotărârile prefectului: “Eu vă spun foarte clar, eu cred că deja presiunile pe care le face partea politică influențează deciziile Prefecturii. Deși Prefectura ar trebui să fie independentă și neimplicată politic.

Când faci o întâmpinare, o plângere prealabilă, cu aceleași cuvinte cu care un onor consilier PSD le-a spus într-o ședință de Consiliu, nu-ți dă de bănuit?! Mie mi-a dat de bănuit.
Este un caz care putea fi evitat. Ce vrei să demonstrezi, că atacând astea (proiectele -n.r.) îi strici imaginea lui Drăgulin?! Ok, i-o strici și care-i problema. După părerea mea, această luptă politică este oarbă.”

Drăgulin nu se lasă și promite că va face tot ce trebuie ca să obțină un nou împrumut după ce a pierdut finanțările obținute: “Vom derula toate etapele premergătoare scoaterii la licitație a unui nou împrumut ținând cont de tot ceea ce ne-au spus cei de la Prefectură. Mergem și pe ideea că s-a mai și greșit pe ici pe colo. Nu pot să zic că nu au dreptate, dar anul trecut de ce au acceptat?!”

E evident că ei au zis: Dacă mai face Drăgulin și pe astea de la anu, poate să plece în concediu că iar câștigă

Written by infomuntenia.ro

Feli și „Rațele și Vânătorii” – piesa copiilor de ieri, adulților de azi VIDEO

Călărași: Consilierii locali se întâlnesc în ședință extraordinară. Ordinea de zi