in

Drăgulin iese la încălzire pentru Primăria Călăraşi

dragulin-calarasiUltima conferinţă de presă a PNL Călăraşi a adus în faţa jurnaliştilor un Daniel Drăgulin relaxat, împăcat cu soarta. Deşi pe data de 22 iunie, la Curtea de Apel Bucureşti se va judeca procesul în care se va hotărî dacă va trebui sau nu să părăsească postul de vicepreşedinte al Consiliului judeţean Călăraşi, Drăgulin s-a arătat indiferent de rezultat:

„Dacă va fi vicepreşedinte Marian Dinulescu, mă bucur, dacă nu îmi pare rău, asta e. Pentru mine nu prea mai are mare importanţă. Pe fruntea mea nu scrie „Drăgulin – vicepreşedinte.. Dacă nu voi mai fi vicepreşedinte, nu înseamnă că nu vo mai face politică, ba poate chiar voi avea mai mult timp.”

Venind vorba despre situaţia primarului Dragu, care şi-a anunţat demisia din funcţia de preşedinte al Organizaţiei municipale PNL Călăraşi, care l-a sprijinit în campania pentru europarlamentare pe preşedintele PNŢCD, Marian Petre Miluţ, vicepreşedintele Daniel Drăgulin spune că nu este cazul să se creeze tensiuni în partid şi că fiecare liberal are dreptul la propria atitudine politică.

Daniel Drăgulin a recunoscut, totuşi, că de la anul va începe să se pregătească pentru ca în anul 2012 să candideze pentru funcţia de primar al municipiului Călăraşi, anticipând că nu va fi cazul unei lupte cu actualul primar Nicolae Dragu.

Marius STROE | infomuntenia.ro