in

Duminică, patru morţi în accidente de circulaţie, în jud. Călăraşi

foto arhivaDuminică, 26.07.2009, orele 15:16, pompierii militari din cadrul Secţiei Lehliu-Gară au fost solicitaţi să intervină în comuna Tămădău, pe DN 3, la km. 36 în urma unui  accident rutier soldat cu 3 morţi şi 2 răniţi, după ce autoturismul în care se aflau a intrat într-un pom de pe marginea şoselei. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de prim ajutor SMURD, un echipaj de descarcerare şi o ambulanţă din cadrul Spitalului Fundulea.

Echipajul de descarcerare a procedat pentru scoaterea dintre fiarele contorsionate ale autoturismului marca VW Golf pe conducătorul auto Cătălin C., în vârstă de 22 de ani, acesta fiind decedat. Petre G., în vârstă de 27 de ani şi Ion P., în vârstă de 53 de ani au fost declaraţi decedaţi de către personalul de pe ambulanţa Spitalului Fundulea. Viorel C., în vârstă de 19 ani a fost rănit, fiind preluat de echipajul de pe ambulanţa Spitalului Fundulea şi transportat la Spitalul Sf. Pantelimon din Bucureşti. Constantin C., în vârstă de 53 de ani a refuzat transportul la spital.

Duminică, 26.07.2009, orele 16:54, pompierii militari din cadrul Secţiei Lehliu-Gară au fost solicitaţi să intervină în urma unui accident rutier produs pe autostrada A2, la km. 68, în dreptul localităţii Dor Mărunt, după ce un autoturism marca Mercedes cu nr. de înmatriculare B-91-TBZ a părăsit partea carosabilă, ieşind în decor. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de prim ajutor SMURD, un echipaj de descarcerare şi două ambulanţe din cadrul spitalului Lehliu-Gară.

În urma accidentului, Ramona V., în vârstă de 30 de ani a fost rănită fiind preluată de un echipaj al Ambulanţei Lehliu-Gară iar Betina B., în vârstă de 12 ani a fost preluată de celălalt echipaj al ambulanţei şi transportată la spitalul Lehliu-Gară. Echipajul de descarcerare a intervenit pentru scoaterea dintre fiarele contorsionate ale maşinii pe Friederik B., în vârstă de 30 de ani, care a fost declarat decedat rămânând la locul accidentului.

Purtător de cuvânt al ISU „Barbu Ştirbei” Călăraşi
Lt. Ionescu Mihai