Dunărea Călărași – FCSB, primul meci în nocturnă

Joi, 1 noiembrie 2018, Dunărea Călărași va întâlni pe FCSB pe teren propriu, în Optimile de Finală din Cupa României.

Va fi primul meci din istoria fotbalului călărășean care se desfășoară în nocturnă.

Înaintea meciului din 1 noiembrie, Florin Brișan, președinte AFC Dunărea Călărași, a declarat: „Ne așteaptă un examen dificil în Cupa României cu FCSB atât prin prisma jocului dar și al adversarului. Este o noutate și pentru noi. Ne așteptăm la un aflux mare de spectatori. Din câte știu eu au mai rămas în jur de 2000 de bilete pe care astăzi și mâine până la ora jocului le vom epuiza. Mă aștept și la un record de încasări pentru meciul de mâine„.

Alin Dobrosavlevici, jucător Dunărea: „Ne așteaptă un meci greu împotriva celor de la FCSB. Va fi un eveniment istoric pentru acest oraș, un meci în nocturnă. FCSB are un lot foarte bun. Atuul nostru este mâine publicul. Ne ajută foarte mult. Ne dorim să mergem cât mai departe în Cupa României„

Antrenorul Dan Alexa a declarat recent că jocul cu echipa lui Dică e unul special pentru toţi iubitorii fotbalului, obiectivul fiind chiar victoria şi implicit calificarea în sferturi.

“Meciul cu FCSB este un meci special, şi nu pentru mine, pentru absolut toţi. Este o sărbătoare pentru Călăraşi. Miza noastră este să-i mulţumim pe oamenii care vor veni la stadion. Este o dată care va intra în istorie pentru că va fi prima nocturnă aici, pe stadion, şi asta cu siguranţă se va ţine minte. Îmi doresc să ne ridicăm la nivelul jocului. Voi utiliza cel mai bun 11 pe care o să-l am la ora jocului. Vreau să tratăm foarte serios jocul ăsta, este o bună oportunitate de a mulţumi oamenii şi de a rămâne aşa în istorie. O victorie cu FCSB la prima nocturnă.” a spus Alexa.

Meciul va fi transmis în direct pe Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Plus.
Prețuri bilete:
Peluze – 20 ron,
Tribuna 1 – 30 ron;
Tribuna a II-a: 40 ron;
Tribuna acoperită: 120 ron;
Zona-family 20 ron, 1+1 gratis în limita locurilor disponibile.
Abonamentele sunt valabile.

Biletele se găsesc la magazinul fan-shop amplasat la poarta stadionului Municipal Călărași.
Program: Luni-Miercuri, 10.00-17:00, Joi 10.00-20.00

Unii au citit și asta: