Dunărea Călărași a învins campioana Cupei României la handbal

Joi, 22 martie 2018, AHC Dunarea Calarasi a reusit un meci foarte frumos in compania formatiei HC Dobrogea Sud Constanta. Meciul a contat pentru etapa 24 din Liga Zimbrilor.

Dunărea Călărași a realizat o primă repriză fantastică pe teren propriu în fața deținătoarei Cupei României, HC Dobrogea Sud Constanța, și a obținut una din cele mai entuziasmante victorii ale sezonului.

Băieții lui Adi Petrea au intrat la cabine cu un avantaj de 11 goluri, 18-7, și s-au impus la final cu 35-29, astfel că Dunărea Călărași își menține procentajul de 100% al victoriilor de pe teren propriu din meciurile cu Constanța.
Pentru Dunărea au jucat: George Şelaru, Valeriu Erhan, Shaho Nosrati 4 goluri, Alex Popia, Mihai Timofte, Vuk Lazovic, Irakli Chikovani 2 goluri, Andrei Grasu, Victor Vartic 4 goluri, Viorel Fotache 1 gol, Florin Dospinescu 5 goluri, Josip Peric 9 goluri, Alexandru Tărîță 8 goluri, Alexander Starchenko, Laurențiu Dinescu 1 gol, Pavlo Gurkovsky 1 gol.

Este de remarcat faptul ca HC Dobrogea Sud a fost insotita si de aproximativ 40 de suporteri constanteni. Pentru echipa noastra urmeaza o deplasare la CSU Suceava, meci netelevizat, joi, 29 martie 2018.

Joi, 12 aprilie 2018, are loc ultimul meci acasa inainte de play-off, cand primim vizita CSM-ului din Bucuresti.

foto: George Ionescu

Unii au citit și asta: