Dunărea întâlnește FC Rapid în turul 4 din Cupa României

Sorţii au decis ca în turul 4 al competiţiei surprizelor, Cupa României, Dunărea Călăraşi să dea peste FC Rapid, duelul urmând a se desfăşura miercuri, 11 septembrie, începând cu ora 17.00.

Preşedintele executiv Eugen Pîrvulescu susţine că obiectivul „galben – albaştrilor” este calificarea, mizând în acest sens pe o victorie.

„Într-adevăr, miercuri întâlnim în Regie pe Rapid, o echipă care a pornit destul de greoi, după părerea mea, dar a acumulat până acum mai multe puncte decât noi. Va fi o partidă de Cupă în care tehnicianul nostru, domnul Pustai, va trimite pe teren o parte din jucătorii care au evoluat mai puţin în acest sezon. Trebuie să recunoaştem că obiectivul nostru e calificarea într-o fază superioară a Cupei şi, în consecinţă, ne dorim victoria, miercuri.” a spus Pîrvulescu.

Dunărea şi Rapid s-au întâlnit ultima oară în campionat în ediţia 2015 – 2016. Au avut loc atunci nu mai puţin de 4 confruntări, 4 câştigate de giuleşteni şi una de echipa noastră.

Tot în campionat s-au mai duelat şi în sezonul 1981 – 1982, fiecare formaţie obţinând atunci victoria pe teren propriu.

Meciul dintre FC Rapid şi Dunărea Călăraşi va fi arbitrat de o brigadă din Craiova, formată din Viorel Flueran (centru – 36 de ani), respectiv Dragoş Iliescu şi Cristian Ilinca (asistenţi). Tot din Bănie vine şi arbitrul de rezervă, Marius Bădoiu. Observatori au fost desemnaţi Silviu Crângaşu (Plieşti) şi Felix Grigore (Bucureşti).

Unii au citit și asta: