in

După ce a pierdut vicepreşedinţia Consiliului judeţean Călăraşi, Drăgulin a primit un SMS de la… Dumnezeu

Dragulin SMS de la DumnezeuLa o zi după ce Curtea de Apel Bucureşti a hotărât că eliberarea din funcţia de vicepreşedinte a Consiliului judeţean Călăraşi a lui Daniel Drăgulin este legală, liberalul a primit un SMS de la …Dumnezeu.

În conferinţa de presă pe care Daniel Drăgulin a susţinut-o la sediul PNL, acesta a dat citire, în faţa ziariştilor, unui mesaj primit pe telefonul mobil. În conţinutul mesajului SMS, acolo unde trebuia să apară numărul de telefon al expeditorului stătea scris „Dumnezeu”.

„Sunt cu ochii pe tine, Drăguline! Bagă zece mătănii, că altfel nu mai eşti la Consiliul judeţean. În cabina de vot votează Traian Băsescu!” – este conţinutul mesajuluipe care Daniel Drăgulin l-a primit. Cu siguranţă că SMS-ul cu pricina vine de la un comptetitor politic care se bucură de faptul că Drăgulin a pierdut procesul la Curtea de Apel Bucureşti. Bănuim că Dumnezeu este prins cu treburi ceva mai importante decât politica din Călăraşi.

Citiţi şi Daniel Drăgulin a pierdut funcţia de vicepreşedinte. Marian Dinulescu se întoarce la Consiliul judeţean Călăraşi

Written by infomuntenia.ro

4 Comments

Leave a Reply
  1. Si Dumnezeu nu avea alt mesaj sa ii transmita? Nu putea sa ii spuna macar cum sa faca rost de investitii pentru Calarasi, sau cum sa gaseasca fonduri europene?
    In ritmul asta, Dumnezeu o sa intre in direct si la marea dezbatere a prezidentiabililor…
    Oamenii se zbat la marginea saraciei si ei primesc mesaje de la Dumnezeu! Sa va fie de bine, sa fiti sanatosi si sa va dea Dumnezeu ce ati dat voi celor care v-au votat cu bune intentii, nu celor care v-au finantat!

  2. Din cate stiu eu, Marian Dinulescu a primit si el in aceeasi zi, si in acelasi context, un mesaj SMS de la Diavol in care-i amintea ca i-a bagat deja factura la plata…! :-)))

  3. Asa ii trebuie daca ii gazduieste penali la magazinul ala de gresie si faianta! Calarasenii care il cunosc stiu ca pe la Marian Dinulescu prin partid si prin magazin se aduna toti mafiotii si dalamtienii din politica judeteana , ca sa citez un contemporan, rejectatii celorlalte partide politice .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Primarul Dragu nu a primit banii promişi de Băsescu şi Boc pentru Călăraşi

Încă doi suspecţi ai jafului armat de la Bijuteria din Călăraşi au fost reţinuţi de Poliţie