in

După ce a pierdut vicepreşedinţia Consiliului judeţean Călăraşi, Drăgulin a primit un SMS de la… Dumnezeu

Dragulin SMS de la DumnezeuLa o zi după ce Curtea de Apel Bucureşti a hotărât că eliberarea din funcţia de vicepreşedinte a Consiliului judeţean Călăraşi a lui Daniel Drăgulin este legală, liberalul a primit un SMS de la …Dumnezeu.

În conferinţa de presă pe care Daniel Drăgulin a susţinut-o la sediul PNL, acesta a dat citire, în faţa ziariştilor, unui mesaj primit pe telefonul mobil. În conţinutul mesajului SMS, acolo unde trebuia să apară numărul de telefon al expeditorului stătea scris “Dumnezeu”.

„Sunt cu ochii pe tine, Drăguline! Bagă zece mătănii, că altfel nu mai eşti la Consiliul judeţean. În cabina de vot votează Traian Băsescu!” – este conţinutul mesajuluipe care Daniel Drăgulin l-a primit. Cu siguranţă că SMS-ul cu pricina vine de la un comptetitor politic care se bucură de faptul că Drăgulin a pierdut procesul la Curtea de Apel Bucureşti. Bănuim că Dumnezeu este prins cu treburi ceva mai importante decât politica din Călăraşi.

Citiţi şi Daniel Drăgulin a pierdut funcţia de vicepreşedinte. Marian Dinulescu se întoarce la Consiliul judeţean Călăraşi