ECOAQUA: Plăți facturi și transmitere index fără înghesuială

Ecoaqua SA Călărași adoptă măsuri speciale privind activitatea cu publicul în perioada stării de urgență, generate de riscul contaminarii cu COVID 19.

Ecoaqua informează că toate staţiile de tratare a apei au suficiente stocuri de materiale şi substanţe utilizate în procesele de potabilizare. Stocuri de materiale şi echipamente de rezervă au fost făcute şi la staţiile de epurare, astfel încât calitatea apei deversate să respecte condiţiile de mediu.

Consumul apei de la robinet este sigur, calitatea apei furnizate fiind strict monitorizată în laboratorul propriu, în baza unui program stabilit în comun cu Direcţia de Sănătate Publică Calarasi, rezultatele analizelor fiind postate pe pagina de internet a societăţii www.ecoaqua.ro la Sectiunea Informatii Utile/ Calitatea Apei.

În perioada următoare nu vor fi executate debranşări sau lucrări care să ducă la sistarea furnizării apei, excepţie făcând situaţiile neprevăzute, generate de avarii şi lucrări de reabilitare a reţelelor de alimentare cu apă în curs de execuţie la nivel de arie de operare (acest tip de intervenţii vor avea un interval cât mai scurt de întrerupere).

În ceea ce privește citirea contoarelor,clientii din zona de blocuri la care se face repartitia consumului inregistrat de contorul de bransament vor realiza autocitirea contoarelor (repartitoarelor) la data specificata si vor transmite telefonic la numărul de telefon al casierului de zona (date care se regasesc in flyerul lasat la usa, impreuna cu factura).

Daca nu se vor primi indexe, facturile lunilor martie si aprilie vor fi estimate potrivit consumurilor din lunile precedente, cu reglarea acestora in conformitate cu prevederile contractuale si procedurile operationale in vigoare.

În zona de case, unde există contoare mecanice, clientii pot transmite indexul contoarelor prin telefon, la numarul inscris in flyerul primit in casuta postala, sau prin e-mail clienti@ecoaqua.ro.

Factura pentru clientii de la case se va primi in continuare prin serviciul postal contractat, in casuta postala a clientului.

In cazul in care nu se poate transmite indexul contoarelor si/sau repartitoarelor din apartamente prin mijloacele comunicate anterior, se poate transmite indexele prin crearea unui cont online pe site-ul societatii (daca nu este deja creat) www.ecoaqua.ro sectiunea Clienti/Contul meu.

De asemenea, se pot transmite indexele la urmatoarele numere de telefon, intre orele de program normal: 7.30 – 16.00:
-Sucursala Calarasi: 0242 315 346/Birou Productie
-Sucursala Oltenita: 0242 515 736/Birou Comercial
-Sucursala Urziceni: 0243 254 722/Birou Comercial

In lipsa comunicării indexului, serviciul va fi facturat, automat, în baza consumurilor lunii anterioare.

Plata facturilor se poate realiza prin următoarele modalităţi:

1.In numerar la casieriile ECOAQUA din Municipiul Calarasi pentru Sucursala Calarasi:
– Casieria ORIZONT din str Prel Bucuresti Bloc I36 Scara A Parter, Program LUNI-VINERI: orele 10:00 – 17:30,
– Casieria LICEU AGRICOL din str N Titulescu, Bloc D2 Scara 2, Parter, Program LUNI-VINERI: orele 10:00 – 17:30

In numerar la casieriile ECOAQUA din Municipiul Oltenita pentru Sucursala Oltenita:
-Casierie sediu (2 puncte de incasare) Str. Tineretului, nr. 159-161, Olteniţa, jud. Călăraşi

Facem precizarea ca accesul publicului este limitat in aceste casierii. Practic, o singură persoană va intra în incintă, iar după ce aceasta va achita la ghișeu, următoarea persoană va putea intra în casierie. Menționăm că la dispoziția clienților se vor afla substanțe de dezinfecție a mâinilor

2. In numerar prin intermediul terminalelor din magazinele cu siglă galbenă PayPoint , un doi Centru de plati sau Stațiile fixe de încasare Self Pay (fost ZEBRA PAY)

3.Prin virament in conturile bancare urmatoare prin OP sau internet banking:
BCR Calarasi: RO32 RNCB 0098 0078 0871 0002
ALPHA BANK Calarasi : RO91 BUCU 2341 2131 4508 9RON
CEC BANK CALARASI : RO59 CECE CL01 30RO N043 1906
RAIFFEISEN BANK Calarasi: RO57 RZBR 0000 0600 1955 5537
GARANTI BANK Calarasi: RO91 UGBI 0000 6720 0650 2RON
Pentru posesorii de carduri si conturi la RAIFFEISEN BANK si GARANTI BANK se poate efectua plati fara nici un comision din partea bancii, prin Direct Debit si prin ATM –urile si MFM-urile acestor banci

4. Plata utilizand telefonul mobil prin aplicatia mobilPay Wallet. MobilPay Wallet este aplicatia disponibila GRATUIT pentru iOs si Android, cu care clientii nostri pot plati facturile pentru serviciile de apa si canalizare in mod rapid si sigur.Ea poate fi descarcata de pe App Store si Google play.

Mai multe informatii se găsesc pe site-ul ecoaqua.ro sau pe pagina oficială de Facebook/Ecoaqua Calarasi.

Unii au citit și asta: