in

Eduard Grama ia în calcul Președinția CJ Călărași. În ce condiții va candida

Eduard Grama, administratorul public al municipiului Călărași a declarat, într-o emisiune la Antena 3 Călărași, că intenționează să părăsească această funcție. Grama a mărturisit că își dorește să se întoarcă în Consiliul Județean Călărași pentru a ocupa funcția de administrator public al județului:

“La un moment dat mă voi întoarce la Consiliul Județean Călărași. Nu știu când. E posibil la anul, e posibil peste doi ani, dar mă voi întoarce la Consiliul Județean.”

Eduard Grama a fost întrebat la un moment dat, de Luminița Iordache, moderatoarea unei emisiuni la Antena 3 Călărași, dacă este interesat de alegerile locale sau parlamentare.

Grama a recunoscut că ia în calcul o candidatură pentru o funcție de parlamentar dacă vor fi alegeri anticipate, dar este interesat și de scrutinul local din 2024. Eduard Grama a declarat că în anumite condiții ar putea candida pentru președinția Consiliului Județean Călărași:

“Da, intenționez să candidez, la alegerile anticipate pentru o funcție de parlamentar, iar dacă ajungem în 2024 și acțiunile la nivelul actualului președinte al CJ Călărași, Vasile Iliuță, se vor intensifica, cu mai multe plângeri penale, cu mai multe dosare penale, iau în calcul și o candidatură la funcția de președinte al Consiliului Județean Călărași.

Eduard Grama spune că este convins că se va bucura de sprijinul lui Vasile Iliuță.

Acuzat de Agenția Națională de Integritate că ar fi ocupat în același timp cu mandatul de administrator public al municipiului Călărași și o funcție în Consiliul Județean, Grama spune că nici vorbă de așa ceva:

“Am contestat și am cerut anularea raportului ANI. Am suspendat contractul de la Consiliul Județean, nu obțin două venituri, de la Primărie și de la Consiliul Județean.”

Written by infomuntenia.ro

La zi: 8 octombrie – curiozităţi, aniversări

„Saloanele Bărăganului“ se deschid la Muzeul Dunării de Jos