Edward Sanda cântă despre “Nimeni ca Noi”. Vezi VIDEO

Edward Sanda a lansat o piesă romantică numită “Nimeni ca Noi”. Cum şade bine unui track de vară, acest single primeşte un videoclip plin de imagini din vacanţă.

Edward Sanda apare în clipul “Nimeni ca Noi” alături de o posibilă iubită, călătorind cu maşina pe malul mării sau pe câmpii. Piesa e despre sentimentul de invincibilitate pe care îl ai, atunci când eşti tânăr şi părul îţi flutură în bătaia brizei pe timp de vară. Artistul vine după două colaborări cu Ioana Ignat şi o piesă alături de Amna, iar de această dată îl putem auzi pe o melodie solo.

Noul single este compus de către Randi, în studiourile Famous Production. Acelaşi Randi a lansat cu câteva zile în urma piesa “Inimi”, cu un videoclip bazat pe instalaţii artistice şi dansuri lente, suave. Edward Sanda ne propune odată cu noul său release o creaţie care îţi dă o stare de bine. Muzicianul îşi prezintă astfel mesajul:

“Nimeni ca noi” este o piesă ce-ţi dă o stare de bine, un vibe pozitiv, iar versurile vorbesc despre acea iubire tinerească, jucăuşă, când totul e frumos şi nimic nu ţi se pare imposibil. Este practic ceea ce trăiesc la rândul meu, pentru că mă bucur de viaţă, de prieteni şi de vacanţă şi e cadoul meu pentru toţi cei care simt la fel ca mine.

Citește mai mult: www.infomusic.ro

Unii au citit și asta: