Elena Udrea n-a venit la Vâlcelele, Blaga a venit dar nu şi-a făcut reclamă

Elena Udrea nu a venit la Calarasi
foto: libertatea.ro

Sosit la Vâlcelele pentru a susţine candidatura pentru funcţia de primar a lui Gabriel Oroianu, şeful PDL – Vasile Blaga nu a dorit să intre în teme de campanie pentru alegerile din sânul partidului.

Întrebat dacă prezenţa sa la Vâlcelele înseamnă că se bucură de sprijinul lui Vasile Iliuţă (implicit al organizaţiei PDL de la Călăraşi), Vasile Blaga a răspuns că nu a venit în judeţul Călăraşi pentru a-şi promova candidatura la încă un mandat de preşedinte al PDL şi că democrat-liberalii de aici sunt destul de înţelepţi încât să facă cea mai bună alegere.

Chestionat de jurnalişti în privinţa persoanei pe care o susţine pentru preşedinţia PDL, liderul democrat-liberalilor din Călăraşi, deputat Vasile Iliuţă, a preferat să evite un răspuns tranşant, precizând că a invitat-o la Vâlcelele şi pe Elena Udrea.

Vasile Iliuţă spune că a invitat la Vâlcelele „ambele tabere”, atât pe preşedintele en-titre, Vasile Blaga cât şi pe proaspăt aspiranta Elena Udrea. Din păcate pentru Nelu Tatu (fost PSD-ist de frunte actual PDL-ist şi mare admirator al doamnei blonde) programul Elenei Udrea s-a dovedit a fi incompatibil cu vizita la Vâlcelele.

Unii au citit și asta: